top of page

Trouwen | Trends 2019 (Nederland)


Hieronder 7 trends die wij hebben gespot waar we blij van worden!

Trend 1. De vernieuwde rustieke ‘vibe’

Geen schuur met jute decoraties maar locaties van robuust meets modern. Bijvoorbeeld kassen met metaal, weelderig groengebruik en zachtkleurige bloemen. Prachtig!

Trend 2. Velvet

Stoffen van ‘velvet’ oftewel fluweel en velours. Al volop te zien in interieur-trends en maakt ook steeds meer zijn intrede in de styling van bruiloften. het geeft een extra (luxe) dimensie in aankleding. Prachtige stoelen, poefjes en bankjes bekleed in fluweel, draperingen aan de backdrop en als (sta)tafelkleed. Maar ook in details van fluwelen lintjes tot aan covers voor programmaboekjes.

Trend 3. Statement Lighting

Ja we kennen de lichtboxen en de lichtletters ondertussen vast wel! Nog steeds heel leuk al zijn wij fan geworden van de Neon eye-catching verlichtingselementen!

Trend 4. Tropical greens

De afgelopen jaren blijft het natuurlijk groen-gebruik als decoratie steeds populairder. van guirlandes over tafels, aan trouwauto’s en tentversiering tot aan het takje groen in de trouwuitnodiging. Olijfblad, diverse eucalyptus soorten en ruskus zijn hierin het populairste groen. In 2019 zal het groengebruik zich uitbreiden in de meer tropische sferen zoals goudpalmbladeren en blad van de Monstera plant.

Trend 5. Een hint van kleur in de trouwjurk

De wittinten voor de trouwjurken blijven nog altijd heel populair. Al vinden we het erg leuk om te zien dat het assortiment van bruidsmodezaken en de keuze van a.s. bruiden steeds vaker tintjes van (metallic)kleur bevatten.

Trend 6. Video mapping

Steeds meer toepassingen worden bedacht voor het gebruik van ‘videomapping’ op bruiloften. Niet alleen een mooie logo-projectie op de dansvoer maar ook op bruidstaarten, ceremonielopers, backdrops en zelfs een volledige gepersonaliseerde projectie op de dinertafels met menu uitleg van de de kok geprojecteerd. Heel bijzonder!

Trend 7. Kleurencombinatie ‘Emerald & Gold’

Smaragdgroen met goud. Een rijke en intense kleurencombinatie, prachtig maar ook gewaagd! Persoonlijk zou ik niet snel dit kleurenthema doorvoeren in alle aspecten maar als een luxe touch gebruiken naast bijvoorbeeld wit. Dan springt het er juist extra uit!


132 weergaven

Comments


bottom of page