top of page

Gepassioneerd

Betrokken

Doortastend

Vernieuwend

WEDDINGPLANNER

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en wat goed dat jullie een weddingplanner overwegen! Het organiseren van een bruiloft is tijdrovend en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hiernaast willen jullie natuurlijk van deze bijzondere dag

optimaal genieten. Al meer dan 11 jaar vertalen wij de wensen en ideeën van bruidsparen naar hun 'perfecte' bruiloft. Wij zijn erg betrokken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en creatief. Onze persoonlijke weddingplanner service bieden wij volledige op maat en naar behoefte aan. Wij bieden naast een full weddingplanning service ook adviesgesprekken, locatie-scout en dagcoördinatie aan.

Onze weddingplanner service is uitstekend te combineren met onze weddingstyling en design (van uitnodiging tot een complete trouwhuisstijl). Hiermee is met slechts één contactpersoon zowel de planning als de styling volledig afgestemd wat zowel tijd- als kostenbesparend is.

WEDDINGPLANNER SERVICE

Na een kennismakingsgesprek maken wij een offerte op met daarin opgenomen de besproken en gewenste weddingplanner service, welke (deels) bestaat uit de volgende onderdelen:

 

LOCATIE SCOUT

Aandragen van locaties, bezoeken van geselecteerde locaties, overleg en onderhandelen met aangestelde trouwlocatie(s) en overeenkomstreview(s).

 

LEVERANCIERSSELECTIE

Aandragen van leveranciers die aansluiten op jullie wensen zoals catering, fotograaf, videograaf, BABS, band/muziek, bruidstaart, bruidsvervoer, bloemist, licht & geluid, styling, verhuur, (kinder)entertainment, oppas, kapper/barber, make-up stylist, trouwkleding, hotel, gastentransport, drukwerk, bedankjes, vuurwerk, beveiliging, valet parking, aanvullend personeel e.d.

 

BUDGET

Onderhandelingen en contractenreviews met en van aangestelde leveranciers; Budgetadvisering en beheer.

 

PLANNING

Het maken van alle nodige afspraken met leveranciers; uitwerken en bijhouden van een programma in de vorm van een gedetailleerd draaiboek, planning met alle aangestelde leveranciers afstemmen en delen.

 

CONTACTONDERHOUD

Op basis van de gewenste frequentie, persoonlijk en betrouwbaar contact met elkaar in fysieke afspraken, telefonische gesprekken en mail; fungeren als contactpersoon tussen bruidspaar en leveranciers.

 

ONDERSTEUNING

Aanwezigheid tijdens de (gewenste) afspraken met leveranciers; thema en styling advies; vergunningaanvragen; informatievoorziening, hulp, advies en tips in alles wat komt kijken

bij trouwen zoals: melding van voorgenomen huwelijk, etiquette (hoe 'heurt' het eigenlijk),

tekstuele stukken van uitnodiging tot huwelijksgelofte, gerelateerde persoonlijke kwesties, etc.. 

CEREMONIEMEESTERSCHAP

(Ceremoniële) Repetitie; aanwezigheid tijdens de gehele trouwdag voor het regisseren van opbouwwerkzaamheden, fungeren als aanspreekpunt voor zowel de gasten als de leveranciers en het coördineren van de geplande activiteiten volgens draaiboek voor een volledige zorgeloze dag!

 

NAZORG

Afbouwwerkzaamheden; cadeaus onderbrengen; gehuurde items retourneren: controle op eindafrekening(en) e.d.

Schermafbeelding 2020-08-31 om 09.20.46.

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

NEEM CONTACT OP >

TARIEF

Jullie wensen staan voorop! Onze service is maatwerk en afhankelijk van wat jullie willen en waar jullie behoeft aan hebben. Daarom werken we op basis van een uurtarief á €80 per uur.

 

Ter indicatie: Een full weddingplanning service vergt meestal minimaal 50 uren á €4.000. Dagcoördinatie/ceremoniemeesterschap met de nodige  voorbereidingswerkzaamheden is vanaf 25 uren á €2.000 mogelijk.

bottom of page