top of page

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Verliefd geworden op een prachtige omgeving buiten Nederland en overwegen jullie om te trouwen in het buitenland? Wat een fantastisch vooruitzicht! Wij helpen graag om al jullie wensen te realiseren! Sterker nog As You Desire is in het buitenland gestart (in Miami) als weddingplanner. Al jaren mogen wij bruiloften organiseren in Italië, Spanje, Denemarken, België, Frankrijk maar ook verre uitstapjes maken naar New York, Cuba en Zuid Afrika.

 

Ruim 12 jaar vertalen wij de wensen en ideeën van bruidsparen naar hun 'perfecte' bruiloft in binnen- en buitenland. Wij zijn erg betrokken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en creatief. Onze persoonlijke weddingplanner service bieden wij volledige op maat en naar behoefte aan. Wij bieden naast een full weddingplanning service ook adviesgesprekken en locatie-scout aan. Dit kan interessant zijn voor zowel een voortraject als voor enkel begeleiding bij punten waar jullie op vastlopen of graag hulp bij willen hebben.

Gepassioneerd

Betrokken

Doortastend

Vernieuwend

DESTINATION WEDDING PLANNING SERVICE

Wij kunnen de volledige organisatie van jullie buitenlandse bruiloft verzorgen. Onze destination wedding planning service heeft een aantal aanvullende onderdelen opgenomen naast de gebruikelijke full weddingplanning service

 

Deze zijn:

  • Een locatie- en leveranciersscout of tour in het buitenland;

  • Uitgebreide (Engelstalige) hand-out met overzichten van planning, plattegronden e.d. voor de leveranciers;

  • Hulp en verzorging van trouwdocumenten, verzekeringen, tolk en eventueel tickets en hotelkamers voor jullie (gasten);

  • Assistentie gedurende het hele trouwweekend. Meestal een dag voor aanvang tot na het vertrek van de gasten.

 

Voorafgaand bespreken wij uitgebreid jullie wensen en verwachtingen want de beslissing maken om te trouwen in het buitenland is fantastisch maar gaat meestal niet over één nacht ijs. Wellicht ook interessant om mijn blogpost hierover te lezen: "overweging trouwen in het buitenland".

 

 Ik sta in ieder geval al te popelen om jullie mee te mogen nemen in het avontuur van trouwen in het buitenland!

Perfect wedding in Italy

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

NEEM CONTACT OP >

TARIEF

Jullie wensen staan voorop! Onze service is maatwerk en afhankelijk van wat jullie willen en waar jullie behoeft aan hebben. Daarom werken we op basis van een uurtarief á €80 per uur.

 

Ter indicatie: Een full weddingplanning service in het buitenland vergt meestal minimaal 60 uren á €4.800. 

bottom of page