top of page

Trouwjurken


De favorieten trouwjurk merken van As You Desire

Pronovias

Het merk is afkomstig uit Barcelona en is de grootste bruidsjurkenproducent in de wereld. De Spaanse invloeden zijn veelal zichtbaar in hun ontwerpen en geeft het juist een romantische uitstraling. Elk jaar weer komen ze met kwalitatieve, vernieuwende en passende ontwerpen waardoor het een sterk merk blijft. Wat ik zo bijzonder vindt aan Pronovias is dat ze bij elke stijl de juiste proporties weten aan te houden zodat de trouwjurk altijd elegant blijft met een moderne tint.

Rosa Clará

Sinds 2004 is dit Spaanse merk opgericht en heeft in een relatief korte tijd een sterke naam opgebouwd. Rosa Clará is zeer innovatief in haar details. Het is of minimalistisch of volumineus maar altijd vrouwelijk. Het bijzondere van Rosa Clare vindt ik dan ook dat zij op en top vrouwelijkheid uitstraalt doordat er nadrukken worden gelegd op de vrouwelijke maar elegante vormen van het lichaam.

Maggie Sottero

De Amerikaanse ontwerpster heeft met al haar collecties sinds 1997 altijd de romantisch stijl vastgehouden. Het kenmerkende aan Maggie Stottero is de ‘prinsessen’ look welke ook omschreven kan worden als een glamour look door de volle body, Swarovski steentjes en borduursels. Ik vind dit merk een favoriet omdat het ogenschijnlijk een maatje minder maakt en ondanks de glamourlook de jurken toch betaalbaar blijven.

Peter langner

Het Italiaanse merk Peter Langner is een vrij chique en exclusief merk. De trouwjurken van hem kunnen onderscheidend genoemd worden door zijn eenvoud met opvallende moderne details. Wat zijn ontwerpen voor mij zo bijzonder maken is dat hij een unieke combinatie maakt van tijdloos & modieus.

Vera Wang

Vera Wang is niet zozeer mijn favoriet door haar stijl maar door haar lef die ze al die jaren heeft getoond om gewaagde en high fashion trouwjurken te ontwerpen. Haar prijsklasse is helaas voorde meeste ‘fashionlovers’ niet weggelegd maar een zeer geschikte inspiratiebron zal ze zeker zijn.


109 weergaven
bottom of page