top of page

Trouwen in (provincie) Utrecht? Doen!


Parc Broekhuizen in Leersum

Parc broekhuizen in Leersum

Met veel plezier woon ik alweer 7 jaren in deze prachtige stad Utrecht waar ook mijn kantoor gevestigd is. Ondertussen heb ik bij vele tientallen trouwlocaties in Utrecht geweldige bruiloften mogen realiseren. Het leuke is, er is voor ieder wat wils! Er zijn er te veel om op te noemen daarom hou ik het bij mijn favoriete trouwlocaties ;)

De prachtige landhuizen zoals Parc Broekhuizen in Leersum en Buitenplaats Sparrendaal.

Landgoed Sparrendaal in Sparrendaal

Trouwen aan het water bij Finley het witte huis in Loosdrecht en zelfs een strandbruiloft bij Down under in Nieuwegein.

Finley het Witte Huis in Loosdrecht (Nog maar net in provincie Noord Holland)

Voor een ‘royalty wedding’ is Slot Zeist zeer geschikt maar ook in het centrum van Utrecht bij Paushuize.

Rustiek industrieel getinte Locaties zoals de Metaal Kathedraal in Utrecht, De Munt ook in Utrecht, op de hoek van mijn straat, en De Landgoederij in Bunnik.

Metaal Kathedraal in Utrecht

Trouwen in een natuurlijke bosrijke omgeving bij Jachthuis Beukenrode in Doorn en bij de Lage Vuursche voor een festival-bruiloft.

Feel good tent event in Lage Vuursche

Op zoek naar een klassieker karakter dan is Karel V in het centrum van Utrecht een aanrader maar ook voor de Art-lovers bij het centraal Museum Utrecht.

Liever trouwen in een Kasteel? Dan zal Kasteel de Haar, Kasteel Stekelenburg, Kasteel De Hooge Vuursche of voor een intiemere setting kasteel Duurstede een bezoek waard zijn!

Kasteel de Haar in Utrecht

Op zoek naar een trouwlocatie in of rondom Utrecht? Wij helpen graag met het vinden van jullie perfecte trouwlocatie! Wij zijn de specialist op het gebied van wat (provincie) Utrecht te bieden heeft in trouwlocaties en toppers van trouwleveranciers.

Neem vrijblijvend contact met mij om te bespreken wat ik mogelijk voor jullie kan betekenen!

238 weergaven
bottom of page