top of page

10 jaar / 11 jaar As You Desire


10 jaar As You Desire alweer bijna 11 jaar, officieel dan. Want mijn eerste klant had ik eind 2008 maar ‘on the record’ was ik op 5 januari ingeschreven bij de KvK. Ondanks dat ik dit niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan liet mijn overvolle agenda van bruiloften in 2019 het niet toe daar aandacht aan te geven (of ik heb daar geen prioriteit aan gegeven ;)). Wel heb ik op 1 januari 2019 mijn nieuwe website gelanceerd, heb ik in mei een (onverwachts) promo filmpje gemaakt/laten maken op een ‘real life’ bruiloft en heb ik in augustus een nieuw logo gemaakt. En met een nieuw logo heb je ook weer nieuwe visitekaartjes en al het andere nodige van de huisstijl aangepast. Begin dit jaar zijn de plannen van mijn kantoor re-stylen ook concreet geworden al ben ik daar pas vorige maand aan toe gekomen daarmee te starten maar zal dit jaar nog helemaal af zijn! Ik kan niet wachten…


En dan de geweldige kers op de vernieuwende ’taart’ hebben enkele bruidsparen van mij als verrassing via Joyce (assistent en stylist van AYD) en Harald (assistent van AYD) een videobericht achtergelaten wat samen is gebracht in een heel leuk maar vooral oprecht filmpje over hun ervaring met mij, As You Desire. Met kippenvel, een lach en ook een traan ernaar gekeken want wat is dit bijzonder om te krijgen en te hebben.

Ook al heb ik mijn officiële 10-jarig jubileum jaar niet gevierd ik ga dit goedmaken met mijn 12,5 jaar jubileum wat overigens gepaard gaat met mijn 40ste (slik) verjaardag. Dat wordt wat, misschien ga ik dat bij nader inzien nog stilletjes voorbij laten gaan… (grapje… denk ik!)

Vind je het leuk om de gehele ‘vernieuwing’ van As You Desire te zien kijk volg me dan via instagram op #ayd_weddingplanner.

44 weergaven

Comments


bottom of page