top of page

F.A.Q.

 

CONTACT

 

Wanneer kan ik een reactie verwachten na mijn contactopname?

Wij worden altijd heel enthousiast van een contactopname en reageren erg snel, vrijwel altijd binnen 24 uur. Het kan soms voorkomen dat dit langer duurt door bijvoorbeeld een weekendbruiloft of een verblijf in het buitenland. In dat geval maken wij dit kenbaar via een ‘out of office’ reply.

 

Ik heb geen reactie ontvangen binnen 24 uur, is mijn bericht wel goed aangekomen?

Dat is erg vervelend! Wellicht is mijn reactie in een SPAM-folder terecht gekomen… Indien dit niet het geval is dan stellen wij het zeer op prijs als u dit aan ons laat weten via e-mail naar desire@asyoudesire.nl of in een sms/app naar 06-54931592. Hoe goed onze technologie ook werkt ook daar kan soms wat mis gaan. 

 

 

KENNISMAKINGSGESPREK

 

Wat houdt een kennismakingsgesprek in?

Wij verwelkomen jullie graag op ons kantoor in Utrecht of op elke andere gewenste locatie voor een kennismaking. Dit bieden wij kosteloos aan omdat wij het ontzettend belangrijk vinden dat er voorafgaand aan de samenwerking een klik is maar er ook een basis van vertrouwen is gelegd. Het is niet niets om de organisatie van zo’n belangrijke dag als jullie bruiloft (deels) uit handen te geven. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we, voor zover dat mogelijk is, jullie wensen voor de bruiloft en jullie verwachtingen van de wedding planner service. Doorgaans duurt het gesprek 1,5 uur.

 

Is het kennismakingsgesprek kosteloos en vrijblijvend?

Ja, dit bieden wij kosteloos aan! Ook als het gewenst is om buiten ons kantoor af te spreken weliswaar binnen een straal van 20 kilometer rondom Utrecht. Wij komen ook graag naar u toe buiten deze straal echter vragen wij dan een vergoeding van €10,- per extra kwartier aan reistijd. 

 

Moeten of kunnen wij ons voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Niets moet! Ik kan jullie tijdens ons gesprek van alles vragen en vertellen. Wel is het voor jullie zelf prettig als jullie voorafgaand aan ons gesprek hebben besproken wat jullie graag willen weten. Als er al inhoudelijke informatie is die jullie willen/kunnen delen zoals sfeerimpressies of aangevraagde offertes dan is het fijn dat jullie dat hebben meegenomen of bij de hand hebben.

 

Zijn meetings ook mogelijk in avonden en weekenddagen?

Ook dat is mogelijk. Laat ons gerust weten welke dag en/of welk tijdstip jullie voorkeur heeft.

 

OFFERTE

 

Kan er een vrijblijvende en kosteloze offerte worden uitgebracht?

Wij brengen altijd een vrijblijvende en kosteloze offerte uit na een kennismakingsgesprek waarin jullie wensen en verwachtingen van onze service zijn besproken. 

 

Ik heb een offerte ontvangen, is de datum dan ook bij jullie geboekt?

Nee, de datum ligt nog niet vast maar wel in optie. De optie is geldig tot de aangegeven geldigheidsdatum van de offerte. Jullie datum is officieel vastgelegd nadat wij een ondertekende overeenkomst of aanbetaling hebben ontvangen. 

 

TARIEVEN/KOSTEN

 

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een wedding planner?

Wij werken op basis van een uurtarief van €75,- per uur inclusief 21% btw. 

Afhankelijk van waarbij hulp, organisatie en coördinatie gewenst is maken wij een een offerte op maat die is gebaseerd op een realistische uren-indicatie. In de meeste gevallen is deze uren-indicatie vrij nauwkeurig ingeschat naar de werkelijke bestede uren. Doorgaans worden wij ongeveer 1 jaar van te voren ingehuurd waardoor het goed mogelijk is dat er in de aanloop van de trouwdag nog aanvullende wensen en services worden toegevoegd waardoor er een x-aantal (extra) uren nodig/gewenst zijn.

 

Wordt er (ook) met vaste tarieven/prijsafspraken gewerkt?

Meestal niet. Echter is elke bruidspaar en de bijhorende wensen anders en bespreken wij graag jullie wensen om te zien wat wij voor jullie ook hierin kunnen betekenen om aan jullie wensen te voldoen.

OVERIGE VRAGEN

 

Wordt er (enkel) samengewerkt met vaste leveranciers?

Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen met leveranciers. Echter hebben wij een groot netwerk van betrouwbare leveranciers opgebouwd die wij aanbevelen. Indien een specifieke leveranciers is gewenst zal ik altijd eerst een gesprek met ze hebben om te achterhalen of ze jullie wensen kunnen verwezenlijken en om te beoordelen of ik de gewenste leverancier als ‘ betrouwbaar’ kan inschatten.

 

Ik heb een budget voor mijn bruiloft, kan er worden aangegeven of dit realistisch is?

Ook met al onze kennis van de kosten van binnen- en buitenlandse bruiloften is het niet mogelijk dit vooraf vast te kunnen stellen. Weliswaar kunnen wij een indicatie of een gemiddeld besteed budget van onze georganiseerde bruiloften geven al kan dat een (sterk) vertekenend beeld geven. Er zijn te veel factoren die de totale kosten beïnvloeden. Niet alleen de persoonlijke wensen maar ook waar getrouwd gaat worden, op welke (populaire) datum, hoeveel gasten, hoe lang, programmering etc. Hoe meer er verteld kan worden over jullie wensen/verwachtingen van jullie bruiloft hoe realistischer deze indicatie kan zijn.

 

Wat is het gemiddeld besteed budget van jullie georganiseerde bruiloften?

Onze georganiseerde bruiloften en bijhorende budgetten zijn erg uiteenlopend want elke bruiloft en elk bruidspaar is anders. Het budget voor een intiem buitenlands weekendbruiloft met 20 personen is meestal anders dan die van een volledige trouwdag in Nederland met 200 daggasten. Wel zien we dat er bij vergelijkbare eendaagse bruiloften in Nederland (zonder iets heel ‘geks’ te doen) met een groep van ongeveer 45 daggasten en 120 avondgasten doorgaans uitkomen op een besteed budget van rond de €35.000.

 

Hoeveel bruiloften nemen jullie per jaar aan?

Wij vinden het belangrijk dat wij ruim de tijd hebben en ook ruimte in onze agenda hebben om flexibel te blijven voor onze bruidsparen. Hierom stellen wij een maximaal aantal van 20 bruiloften per jaar in. Rondom de trouwdatum houden wij altijd reserve-tijd beschikbaar voor eventuele last-minute verzoeken of support.

 

STAGIAIRES EN SOLLICITANTEN

 

Worden er stagiaires en/of werknemers aangenomen?

Wij zijn een erkend HBO en MBO leerbedrijf en werken maximaal met 1 stagiaire per jaar. Wij hebben voor 2019 al een stagiaire aangenomen.

 

In de drukste maanden (meestal van mei tot september) en tijdens grote events is extra hulp nodig. Momenteel heb ik 3 assistent event coördinators die bij As You Desire hebben gewerkt waarop ik kan terugvallen in deze periodes. Mocht je interesse hebben om op freelance basis je hiervoor te willen aanmelden dan staan wij daar open voor.

 

Staat er momenteel een vacature uit?

Nee.

 

Waar kan in mijn sollicitatie(brief) naar toe sturen?

Naar desire@asyoudesire.nl t.a.v. Desiré Dijt. Gelieve niet het contactformulier in te vullen. 

bottom of page