top of page

BRUILOFT SIENA | ITALIË

Stijl:
Ze willen heel graag in Italië trouwen maar twijfelen of het misschien toch beter is om in Nederland te gaan trouwen. De reden van twijfels zijn de onzekerheden, de mogelijkheden en de kosten. Na een paar informatieve meetings zijn ze voor 100% overstag en willen dolgraag trouwen in Italië. Wij hebben immers nog ruim 1 jaar de tijd voor de organisatie hiervan. Ze willen niet symbolisch maar officieel trouwen. Na het overwegen van meer dan 30 trouwlocatie opties, kiezen ze voor een locatie waar ik al eerder een bruiloft heb georganiseerd. Een prachtige locatie met voldoende binnen- en buiten ruimte om hun 70 genodigden een geweldige dag te bezorgen. De families logeerden in dezelfde villa en de gasten in nabij gelegen hotels die met de shuttlebus service naar de trouwlocaties getransporteerd konden worden. De aankleding wilden ze rustig houden zodat dit de gekozen locaties en haar omgeving complimenteerde. Ze kozen voor wit met accentkleuren van fuchsia en lichtroze. Door middel van decoratieve eyecatchers en Italiaans entertainment voor de gasten toe te voegen was deze bruiloft voor hen een 'picture perfect'!

 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
Desiré heeft als weddingplanner onze bruiloft in Italië georganiseerd. Zij heeft ons bij alle componenten van de bruiloft ondersteund, van locatie selectie, uitnodigingen, selectie van leveranciers (diner, dj, muzikanten, bloemen, etc), het maken van (prijs) afspraken met leveranciers, ontwerp van de dag (zowel qua planning als qua decor), het ceremoniemeesterschap en nazorg na de bruiloft (zoals bijvoorbeeld de financiële afhandeling met leveranciers ter plekke).

Desiré is erg prettig om mee samen te werken: ze is heel enthousiast, gestructureerd, ervaren en professioneel en gaat tot het uiterste om jouw huwelijksdag de mooiste dag van jouw leven te maken. Zij denkt proactief mee over alle aspecten en stelt goede ideeën voor op basis van haar ervaring met de organisatie van bruiloften in binnen- en buitenland. Op de dag zelf zorgt ze ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verloop van de dag en je kunt dus echt genieten!

 

Hoewel we ook nog even hebben overwogen om een weddingplanner in Italië te contracteren, zijn we heel blij dat we hebben gekozen voor Desiré: 1) Zij heeft ons kunnen helpen bij het kiezen van een geschikte regio voor onze bruiloft. 2) We vonden het erg fijn om face to face met onze weddingplanner bij ons thuis te kunnen afspreken om echt goed door alle wensen en voortgang heen te lopen. 3) Zij heeft 'er een neus voor' om goede en passende leveranciers te vinden (al dan niet uit haar netwerk) en daar ook heldere afspraken mee te maken. Kortom, we kunnen Desiré/As you Desire van harte aanbevelen.

 

Special touches:
Officiële huwelijkssluiting in Italië ~ Bucketlist als gastenboek ~ Lantaarntjes met waxinelichthouders met satijnlint bevestigd aan de bomen ~ Tafelnamenvlaggen met de plaatsnamen die het bruidspaar tijdens de organisatie van hun bruiloft hebben bezocht ~ Gelato ijskar als bruidstaart ~ Met kant beklede hooibalen als lounge gedeelte tijdens de receptie ~ Wijnproeverij bij het buitenzwembad voor alle gasten tijdens de fotoshoot van het bruidspaar.

 

 

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Luciano Valentini (weergegeven foto's zijn niet door de professionele fotograaf gemaakt) | Trouwauto: Sprintage

 

bottom of page