top of page

BRUILOFT HAARZUILENS

Stijl:
De aanstaande bruidegom had mij ingeschakeld om hem bij te staan in de organisatie van zijn bruiloft. Het bruidspaar woonden toen nog in China. Overdag wilden ze een traditioneel Nederlandse bruiloft en in de avond een Chinese ceremonie met diner en feest. daarom overdag Europees wit met roze kleuren en in de avond rood met goud en de Chinese tradities. 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Desire is echt een aanrader voor iedereen! Een bruiloft houden gaf mij een hele nerveuze en een eng gevoel. Zoveel dingen doen, zoveel dingen regelen en zoveel mensen tevreden stellen. Desire heeft letterlijk alles voor me gedaan en perfect ook! Wegens verscheidene redenen, moesten wij werken met een  krap budget. Maar dan nog deed Desire alles en met al haar krachten om dingen te regelen binnen de budget en toch erg mooi! Wij waren erg sprakeloos geweest! Een paar dagen voor de bruiloft waren wij in Parijs, terwijl de bruiloft nog niet compleet was geregeld. Zelfs toen belde Desire mij op vanuit Nederland om met mij in overleg te gaan om ervoor te zorgen dat de bruiloft zo perfect mogelijk geregeld was.

Kortom, ik raad Desire aan aan iedereen, ook aan mensen met hun eigen cultuur. Zij vraagt wat je wensen zijn, past haarzelf aan, zorgt ervoor dat je wensen uitkomen, houdt strak contact met je op tot aan de grote dag om ervoor te zorgen dat alles vloeiend verloopt, dat alle wensen bevestigt zijn en dat er geen misverstanden komen. Zij is ook een aanrader voor iedereen die alles zelf wilt regelen, maar toch een "manager" wilt of nodig heeft. Zelfs voor degenen die denken alles onder controle te hebben, zou ik Desire aanraden voor een extra zekerheid dat je grote dag echt perfect verloopt!​​

Uitgelichte Leveranciers:

Locatie: Kasteel de Haar | Taart: De Heerlijke Taart | Bloemist: Ad Hosman |

J&Y.jpg
bottom of page