top of page

BRUILOFT DOORN

Stijl:
Dit  bruidspaar heeft mij een maand voor de bruiloft benaderd voor hulp van diverse openstaande aspecten maar met name voor de decoratie. Het wensenlijstje was erg groot geworden en ze wilden hun familie en vrienden hiermee niet opzadelen. Ook wilde ze geen concessies doen in de gewenste decoratie waardoor ze mijn hulp nodig hadden. De kleuren voor decoratie waren grijs en geel met een vleugje koraalrood. Ze houden van het moderne patroon chevron. De gewenste decoratie had overigens een hoog DIY gehalte waardoor alles een persoonlijk tintje kreeg maar daar staat wel een tijdrovende bezigheid tegenover. Van een fleurige ceremonie naar een familie tafel outdoor-diner naar een klassieke ruimte voor een dance feest. De variatie was groot maar door het thema volledig door te voeren was alles wel een prachtig geheel geworden.

Bruidspaar over weddingplanner van As You Desire:

Schroefpalen geplaatst met 120 meter lichtsnoer eromheen gebonden ~ zelfgemaakte prieel en gedecoreerd met stoffen en bloemstukken ~ vlaggen gemaakt met eigen logo en thema in de vlaggenmasten ~ Ceremonie programma waaiers ~ Citroenen gebruikt als plaatsnaamkaartjes ~ Servetten gevouwen in rozenvorm in glas ~  Wegwijsborden op paal ~ Kistje met dekentjes ~ Heliumballonnen met verlichting in een hartjesvorm gepositioneerd en in de grond gestoken met haringen ~ Op maat gemaakte tafelloper van 30 meter lang.

Special touches:
Alle soorten bloemen in de kleur wit ~ Echte visjes in de waterbloemstukken ~ Overlay tafelkleed voor een luxe en unieke look ~ Lampionnen plafond in dinertent ~ Windlichten op glazen voet met drijfkaarsen in de oranjerie~  string kwartet ingehuurd met klassieke muziek voor de gehele dag.

Uitgelichte leverancier:
Fotograaf: Gerhard Nel Fotografie |

bottom of page