top of page

BEDRIJFSEVENEMENT 50 JAAR

Stijl:
"Als we iets vieren dan doen we het goed en we willen alles erop en eraan!", zeiden de eigenaren van Brevé. Dit event heeft op hun bedrijfsterrein plaatsgevonden waardoor ik alles helemaal kon inrichten naar wens. Ik ken deze klanten inmiddels vrij goed dus ik heb de vrije hand genomen om een plattegrond te maken van alles wat nodig zou zijn om een compleet plaatje te verwezenlijken. Met foodtrucks, externe toiletten, podium, goodybags etc. Overdag hadden we workshops en rondleidingen en in de avond het feest waarbij vooral genetwerkt zou worden dus veel zitplekken en lekkere hapjes waren een must. Zo goed als alle meubels en decor was van hout met de kleuren bruin en zwart voor een wat chiquere uitstraling. Ook heeft  Brevé hard gewerkt om een prieel op maat te maken, bankjes en kaarsenhouders omdat het immers ook een tentoonstelling zou worden van hun producten en mogelijkheden. 

Klanten over de eventplanner van As You Desire:

Wij hebben Desiré vorig jaar ingehuurd als weddingplanner voor onze trouwdag. Toen dit bedrijfsfeest op de planning stond wisten we meteen dat we Desiré hiervoor wilden vragen! In een kort tijdsbestek heeft ze alles vakkundig opgepakt en weer geweldig georganiseerd en gedecoreerd. Weer met fantastische creatieve ideeën voor een uniek maar passend karakter. Vaak heb je iets fantastisch in je hoofd maar lopen dingen anders of ziet het er anders uit. Bij Desiré gebeurd dat niet, het verliep voortreffelijk en het zag er weer helemaal perfect uit!!!

Special touches:
DJ met een booth-screen waarom de bedrijfsfilmpjes worden afgespeeld ~ Frames met hangende bloemen en houtstukken aan het plafond van de transparante dakdelen van de tent ~ Fooddrucks in de tent ~ Eigengemaakte houten prieel waar de DJ in stond en XXL picknickbanken die die avond nog zijn verkocht.

Uitgelichte Leveranciers:

Catering & Verhuurbedrijf: Lumineux | Videograaf: Evalco | Bloemist: Ad Hosman | DJ: It's Live |

bottom of page