top of page

BRUILOFT 5* HOTEL

Stijl:
De trouwlocatie was al besloten voordat er een huwelijksaanzoek had plaatsgevonden. Dit was haar droomlocatie en op haar trouwdag moet al mijn dromen van mijn droombruiloft worden waargemaakt, zei ze. Haar aanstaande man stemde in met een knikje naar mij. De kleur rood voor passie, goudkleur voor luxe en wit voor de romantiek. Dat is wat ze wilde en samen hebben wij daar een geheel van gemaakt in de aankleding voor zowel de ceremonie als de receptie, het diner en ook het feest.

Bruidspaar over weddingplanner van As You Desire:

As You Desire heeft samen met ons deze droombruiloft werkelijkheid gemaakt. Ze heeft niet alleen onze trouwdag geweldig georganiseerd maar heeft ons ook bijgestaan in alle emoties die wij tijdens de aanloop naar de bruiloft toe hadden. Het is een spannende en belangrijke dag en soms was het nodig om Desiré aan het woord te laten en haar adviezen op te volgen of om haar geruststellende woorden opnieuw te horen. Een alleskunner zoals haar, daar is er maar een van!

Special touches:
Plafond en muur versiering d.m.v. voile draperingen ~ Bruidstaart met eetbaar goud ~ Verlichte backdrop voor de ceremonie ~ Op maat gemaakte lijst bekleed met goudkleurige Swarovski steentjes voor de tafelindeling en miniaturen daarvan voor de plaatsnaam kaartjes ~ gedrapeerde goudkleurige organza stof over de dinertafels ~ goudkleurige Swarovski steentjes bestrooid over de dinertafels.

Uitgelichte Leveranciers:

Fotograaf: Total fotografie | Bloemist: Blonde Tulip | Trouwlocatie: Westin 

Terug
bottom of page