top of page

BRUILOFT LEIDEN

Stijl:
Na 30 samen heeft hij uiteindelijk besloten om toch te willen trouwen met zijn liefde van zijn leven.  Ze hebben samen vele hoogte- en dieptepunten meegemaakt en vullen elkaar perfect aan, vertellen ze mij. Ze hebben een yin-yang gevoel, water en vuur. Dit gevoel wilden ze gebruiken als rode draad voor hun trouwdag. Ze reizen samen zo veel als mogelijk en houden van de wonderlijke natuur en culturen. Deze uitspraken en persoonlijke kenmerken hebben wij weergegeven in het decor van hun bruiloft zodat alle aspecten van de bruiloft een reflectie van hen was.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
"Lieve Desiré, Bedankt voor al je vrolijke, opgewerkte inspiratie en ondersteuning. Wij hadden onze trouwdag zoals wij dit wilden in ons prachtige Leiden niet zonder jou kunnen of willen doen.  De warme manier waarop jij ons hebt aangestuurd zal ik niet snel vergeten! Knuf M&B."

Special touches:
Een boekje met afbeeldingen en persoonlijke gedichten als uitnodigingen ~ Drapering van stoffen over de railing van het terras ~ Alle diner tafels heb een eigen natuurthema, passend gemaakt zodat alles een geheel bleef ~ Trouwlogo op een satijnen gordijn welke naar beneden kwam bij opkomst van het bruidspaar tijdens de ceremonie ~ Schildersezel met schildersdoek voor de tafelindeling en mini schildersezels voor de tafelnamen.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Thomas Erdmann | Trouwlocatie: De Hortus botanicus | Feestlocatie: Museum van Oudheden |

 

bottom of page