top of page

BRUILOFT KASTEEL DE HAAR

Stijl:
Een dikke drie maanden voor de gestelde trouwdatum namen zij contact met mij op. Ze hadden nog niets geregeld en ze hadden ook nog geen helder idee van wat ze wilden. Nadat de trouwlocatie was vastgelegd heb ik direct een aantal styling concepten ontworpen en al snel was duidelijk geworden dat paars met zilver, parels en Aronskelk (Calla's) bloemen de hoofdrol in het decor zouden gaan spelen. De parels waren overal subtiel toepast en zorgden voor een geheel tussen de gekozen kleuren en de 'look and feel' van het kasteel.

 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Wij waren heel erg blij met Desire. Ze heeft alles tot in de puntjes voor ons verzorgd. Wij hebben niet alleen voor haar weddingplanner service gekozen maar ook haar drukwerkontwerpen en decoratie & styling. Alles zag er prachtig uit en precies zoals wij voor ogen hadden. Bovendien reageert ze altijd heel erg snel en ze is erg punctueel.

 

Special touches:
Romantische backdrop met kroonluchter en parelkettingen ~ Gepersonaliseerde passpiegel als welkomstboodschap ~ Op maat gemaakte tafelkleden en passende servetten ~ Gepersonaliseerde veerpennen als bedankje ~ Fruitwater bar ~ 2 rijen papieren waxinezakjes bij entree voor avondgasten ~ Make-up spiegeltjes als tafelnummers ~ Rondleiding in Kasteel voor gasten.

Uitgelichte Leveranciers:

Trouwlocatie: Kasteel de Haar | Videograaf: Royal Rushes | Bloemist: Bloemsierkunst Ad Hosman | Bruidstaart: Sugerlips Cakes | Bruidsmake-up & Kapsel: Bella Bella | Verhuurbedrijf: 't Hekeltje | Dj: All round DJ 

 

bottom of page