top of page

BRUILOFT CORAL GABLES

Stijl:
“Tropisch”, is wat het bruidspaar antwoorden op de vraag hoe ze hun bruiloft voor ogen zagen. Dat is in Miami (Florida) zeker mogelijk! Na de officiële kerkelijke ceremonie, welke ze wel elegant wilden houden,  is het woord ‘tropisch’ steeds kleurrijker en sterker aan bod gekomen. De tropische locatie, tropische bloemen en andere tropische aankleding heeft de liefde voor ‘ the tropical look’ volledig tot zijn recht laten komen.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
Wij hebben genoten van onze fantastische trouwdag. Met alle lieve vrienden en familieleden hebben wij een heerlijke TROPISCHE dag gehad op onze bruiloft. De gegeven steun en hulp van ruim een jaar voor de trouwdag tot zelfs weken na onze bruiloft heeft ons een jaar vol onbezorgde tropische momenten bezorgd! :)

Special touches:
Compensatievoorstel voor de verschillende wensen van het bruidspaar; een Hummer Limousine voor de bruidegom en Sushi tijdens de receptie voor de bruid ~ Een tropisch bedankje met een persoonlijk bedankbriefje aan de gasten ~ Tropical caribbean band ~ tropisch fruit verwerkt in bloemstukken.

 

bottom of page