top of page

BRUILOFT ARNHEM

Stijl:
Vooropgesteld wilden ze een volledig verzorgd 'wedding weekend' voor henzelf en hun gasten met tradities in ere gehouden en een spetterend feest! Niets te overdadig, ondanks dat het bruidspaar in New York woont, maar goed verzorgd. Ik ben goed bekend met de gebruiksvormen in Amerika waardoor een rehearsal met rehearsal dinner de dag voor hun trouwdag mij niet vreemd was. dit was al een event op zichzelf staand en tevens een goede aanloop naar de trouwdag. De bruid is van Origine Duits maar woont bijna haar hele leven in Amerika, de bruidegom is Nederlands en heeft voor lange tijd ook in Arhem gewoond. 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Wij hebben uitgebreid met As you Desire gewerkt voor onze bruiloft afgelopen juni. Mijn vrouw en ik wonen in Amerika maar zijn in Arnhem getrouwd. Door de grote hoeveelheid internationale gasten die voor meerdere dagen aanwezig waren was er een hoop werkt te verrichten. Uiteraard in de voorbereiding zelf, maar ook gedurende het weekend. Nu zijn we zelf behoorlijke control freaks dus het is belangrijk dat je een klik hebt met de planner en echt op elkaar kan vertrouwen. 

Het uiteindelijke weekend was een groot succes. Desire en haar team hadden oog voor alle details en zijn samen met de overige leveranciers above and beyond gegaan om het een onvergetelijk weekend voor ons en onze gasten te maken. Van een feestelijke casual avond in de binnenstad tot een chique receptie, diner en feest de volgende dag. Alles klopte tot in de details. 

Special touches:

Engelse bussen (huwelijksaanzoek heeft in Londen plaatsgevonden) ~ Hotel van trouwlocatie voor 2 dagen volledig afgehuurd ~ Typische Nederlandse foodtrucks van bitterballen, stroopwafelkraam, haringkar en poffertjes. 

Uitgelichte Leveranciers:
Locatie: Groot Warnsborn | Fotograaf: Yes I Do | Bloemist: Di Rose Fiori | Bussen: PVerbeek | Band: Act on Demand

 

maxienchris_anke.png
bottom of page