top of page

BRUILOFT PARC BROEKHUIZEN

Stijl:
Ons introductie gesprek was er meteen een tot in de late (Brabantse) uurtjes waarbij we ontzettend veel hebben besproken. Ruim 1 jaar voor trouwdata zijn we gestart met de organisatie waarbij er een verdeling zat in met wie ik wat zou communiceren. De bruidegom is gericht op de financiën en organisatie tot in de kleinste details zodat aan alle gasten is gedacht en is gepersonaliseerd. Met de bruid waren kleuren, geuren, bloemen en decoraties tot in elke detail een onderwerp die ze het liefste als enige onderwerp wilde beschouwen. Het leek er vaak op dat ik 2 bruiloften aan het organiseren was want de communicatie over de aparte onderdelen gebeurde afzonderlijk van elkaar m.u.v. de meetings. Een compleet plaatje wilde ze neerzetten met veel live muziek en entertainment, vol met eten, drinken en bloemen. Een romantische maar moderne vibe waardoor beide smaken een stijl werden en zo ook een persoonlijk geheel vormden. 

Bruidspaar over de weddingplanner  van As You Desire:

Woorden kunnen niet genoeg uitleggen wat voor toegevoegde waarde Desire van as you desire heeft! Samen met Desire hebben we onze droombruiloft werkelijkheid zien worden. Zij heeft werkelijk aan alles gedacht en als het niet bestaat zoals je het wilt dan maakt ze het zelf wel! Niets is te gek en ze staat altijd voor je klaar. Heeft aan een half woord genoeg en geeft je het gevoel dat je de enige bent waar ze mee bezig is! Ze is flexibel, helder, betrokken, een doorzetter, een volhouder, warm, lief, echt een kei in haar vak, met een hart van goud! Zij maakt het mogelijk dat je onbezorgd en vol vertrouwen, ontspannen kunt genieten van je trouwdag. Want echt...met as you desire komen dromen uit en heb je ruimte om te genieten van alles waar je zo’n tijd naartoe hebt geleefd! Je hoeft alleen nog maar ‘Ja’ te zeggen en te genieten!

Special touches:
Plexiglas signs met witte teksten en naamkaartjes in koperen houders ~ frames van koper voor bachdrop, welkomstbord, kandelaren, tafelnummers en tafelindeling ~ witte kids-picknicktafels in stijl maar volledig voor kinderen (kinderproof) gemaakt ~ special performances van maar liefst 3 Voice-talenten ~ grote bloemenkransen als kroonluchters, 1 zelfs van 3 meter doorsnede ~ neon sign bij de cocktailbar ~ en nog veel meer :).

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Mandy Aileen | Bloemen: Bloemsierkunst Ad Hosman | BABS: Tintelend Trouwen | Styling: As You Desire

bruiloft-utrecht-M&R_anke_anke.png
bottom of page