top of page

BRUILOFT BEUKENRODE

Stijl:
In eerste instantie was ik enkel ingehuurd voor de dagcoördinatie zodat dit bruidspaar optimaal kon genieten van hun dag en geen andere gasten met diverse taken hoefden te belasten. Toen hun trouwdatum naderde en ik me ging richten op details merkte ik op dat ze eigenlijk niet bezig waren geweest met de sfeer en decoratie voor hun trouwdag. Hierom heb ik hulp geboden om een transparant stylingsplan te maken waarin alle decoraties, kosten en moodboard waren opgenomen. Na een hele enthousiaste reactie ben ik direct voor ze aan de slag gegaan om bijna alle onderdelen uit het stylingsplan te regelen. Een lichtfleurige stijl welke vrolijkheid uitstraalt met een vleugje romantiek aansluitend op de sfeer van de locatie.​

 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
Desire werkt persoonlijk, professioneel, en deed er alles aan om ons een prachtige dag te bezorgen. Ze heeft veel kennis van zaken, en weet precies wanneer er actie nodig is, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Haar energie werkt aanstekelijk, haar perfectionisme maakt dat je je ontzorgt voelt. Wij weten zeker dat onze Grote Dag, door de inzet van Desire, zo ontzettend mooi is geworden!

Special touches:

Entree versiering met groene guirlandes en kaarsen met een programma beschreven op een pallet ~ Meubel inrichting ~ Lijn van lampenstring op lagen paaltjes rondom de locatie ~ Trouwbankje voor het bruidspaar bij de ceremonie ~ Kindertrouwakte in stijl van het drukwerk ~ Cocktailbar in lounge hoek. 

 

Uitgelichte Leveranciers:
Locatie: Jachthuis Beukenrode | Fotograaf: Mandy Aileen | Meubels: Happy Vintage | Bloemist: Edenique Floral Design |

 

hannekeenmalcolm_anke_anke.png
bottom of page