top of page

MEDITERRAANS VERRASSINGSFEEST

Stijl:
Haar man word 40 jaar en dit wil ze groots vieren! Het zal een verrassing voor hem zijn en ze wilt er een mediterraans/Marokkaans thema aan verbinden. Het kon niet gek genoeg zijn met gekleurde stoffen, kussens, vloerkleden, rekwisieten en zelfs live entertainment met dieren zoals de ingehuurde aapjes. De locatie is hun eigen grote achtertuin die helemaal vol stond voor de opbouw van de tent, decoratie en catering. Het thema is van ontvangst tot aan het afscheid volledig doorgevoerd waardoor iedereen het gevoel had een feestelijk avond in het buitenland te zijn geweest.

Klant over de eventplanner van As You Desire:

Wat een spektakel is er georganiseerd voor mij! Ik weelde mij echt in Marokko. Elke centimeter was in thema, zelfs de kleding van alle gasten, het eten en ook de entertainment. Ik ben ontzettend trots op mijn vrouw Willa en Desiré, onze planner, dat ze dit voor mij hebben gedaan en tot in perfecte hebben weten uit te voeren. Willa zegt ook dat ze het zonder haar nooit had aangedurfd en zelfs haar verwachtingen zijn overtroffen. En geloof mij maar, dat is zeker niet makkelijk!

Special touches:
Echte aapjes ingehuurd ~ buikdanseressen ~ waterpijpen ~ Drapering van de tent aan buiten- en   binnenzijde met gekleurde stoffen ~ Bediend personeel in thema kleding ~Gehuurde palmbomen en cactussen.

bottom of page