top of page

EVENEMENT BIESBOSCH

Stijl:
Anita heeft contact met mij opgenomen voor het orgaiseren van hun bedrijfsfeest die tegelijkertijd ook een persoonlijk feest zal zijn omdat ze beide dit jaar 50 jaar worden. Ze zitten in de scheepsvaart en bezitten 2 grote vrachtschepen die dit jaar beide 'Green Award Gold' hebben behaald. Rede genoeg voor een feest! Overdag zijn er workshops geregeld voor het personeel en na het omkleden in het hotel is het diner voor familie, vrienden en personeel. in de avond zijn ook zakelijke contacten uitngenodigd. De dag erna is er nog een personeelsuitje in de Biesbosch georganiseerd met als afsluiter een BBQ. 

Voorafgaand aan ons introductiegesprek gaven ze aan een 'groen' thema aan het feest te willen verbinden maar niet oudbollig met een grassapje o.i.d. Als voorbereiding op het gesprek schrijf ik altijd wat ideetjes uit en onderaan had ik '50 tinten groen' staan als thema al dacht ik dat dit misschien te 'jong' voor ze kon zijn. Aan het einde van het introductiegesprek heb ik toch besloten het idee te opperen en ze waren direct helemaal enthousiast erover. En zo is dit thema uitgevoerd in de decoratie met gerecyclede en natuurlijke materialen en diverse tinten groen aangezien er ook diverse redenen zijn voor een feest!

Klant over de eventplanner van As You Desire:

Lieve Desiré, We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten. Bedankt voor het ontzorgen, regelen, coordineren, corresponderen en perfectioneren! Wat zijn wij blij dat we jou (op de bruiloft van ons nichtje) ontmoet hebben en daar zagen dat er iemand is die mijn creativiteit en perfectionsme overstijgt.

Special touches:
Houten plaatsnaamkaartjes - Champagne met bevroren druiven - Olijfbomen ter afscheiding van de dinerzaal - Hoepelversiering met houten gelaserde teksten - gepersonaliseerde sierkussentjes. - Mosterdpotjes met gepersonaliseerde label als gastenbedankjes.

Uitgelichte Leveranciers:

Locatie: More Itz. | Bloemist: Bloem Creatief |

50tintengroen_anke.png
bottom of page