top of page

BRUILOFT TOSCANE | ITALIË

Stijl:
Trouwen in Italië, dat is wat ze dolgraag wilden! Het is een geweldig en romantisch land met de prachtige wijngaarden in Toscane,  het liefste trouwen we in de Chianti regio". Ze wilden een trouwlocatie die al hun wensen en 45 gasten kon faciliteren, zowel buiten als binnen maar bovenal typisch Italiaans. Tijdens de locatiescout hebben wij vele villa's en agriturismo's bezocht maar dit was De locatie. Geïnspireerd door de prachtige lavendelstruiken kozen ze voor de kleur paars met een zachte roze accentkleur als thema. Het logo (wapen) van Italië is aangepast naar een trouwlogo met hun initialen en themakleuren.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
Wat een werk kan ze verzetten en wat een lol hebben wij samen gehad! Een avontuur die wij met zijn drieën zijn aangegaan en met zoveel succes. Gegarandeerd dat wij ons hele leven nog vol vreugde aan dit trouwweekend zullen terugdenken. Desiré heeft ons in alle aspecten bijgestaan en wist precies de juiste adresjes te vinden voor onze wensen en budget. Ze heeft een hartelijke en warme persoonlijkheid en zette alles in om onze droom waar te maken.

Special touches:
Vuurwerk show ~ Lampionnen plafond ~pizza pre-wedding party ~ Vlinders loslaten ~ Wijnen uit de omgeving geselecteerd door de vele proeverijen ~ Paspoort uitnodiging ~ Logo ontwerp ~ Harpist ~ Grote cipres boom bekleed met linten ~ Welcome bags voor gasten ~ Verlicht pad met 80 fakkels naar de feestlocatie waarbij de bomen vol met waxinepotjes zaten welke de grand entree verlichte.

Uitgelichte Leveranciers:

Catering en verhuurbedrijf: La Bifora | Fotograaf: Obiettivo foto & video | Wijnen: Montenidoli |

bottom of page